Projektjeink és minősítéseink

Cégünk nagy hangsúlyt fektet a folyamatos fejlesztésekre, a minőségi és átlátható munkára. Törekszünk arra, hogy mindig a legjobb szolgáltatást nyújtsuk vevőinknek és partnereinknek, és ehhez minden lehetőséget megragadunk. Az utóbbi években az alábbi támogatásokkal növeltük áruházunk teljesítményét.

 

Napelemes rendszer telepítése

A projekt keretében 7,56 kWp napelemes rendszer kiépítése történt meg egri telephelyünkön. A projekt megvalósításának hatására csökkenteni tudjuk a működésünkből adódó üvegházhatású gázok kibocsátását és a primer energiafogyasztást.

 

Kapacitásbővítő beruházás

Tevékenységünk fejlesztéséhez az alábbi eszközök beszerzésére volt szüksége társaságunknak:

1 db Hyundai 45D-9 dízel targonca
1 db WINTER DUO MAX 610 CE kétfejes gyalugép
1 db HC CPCD50-XXW58B targonca

A kibővült eszközállomány segítségével vállalkozásunk több megrendelést és rövidebb idő alatt tud teljesíteni. 

 

 

Törekvéseinknek és erőfeszítéseinknek gyümölcse pedig nem csak a vevőinktől kapott számos pozitív visszajelzés, hanem az üzleti életben kapott elismerések is.

Bisnode tanúsítvány

Tanúsítvány a pénzügyileg legstabilabb cégeknek

Dun & Bradstreet nemzetközi üzleti információszolgáltató és -minősítő minden működő vállalkozás pénzügyi stabilitását, üzleti megbízhatóságát osztályozza egy folyamatosan visszamért és bizonyított, nemzetközi szakértők által kialakított módszertan alapján. 
Nagy megtiszteltetés cégünk számára, hogy a Dun & Bradstreet objektív cégminősítése alapján a legjobbak között szerepelhetünk. Nagy figyelmet fordítunk arra, hogy a piacon tisztességesen járjunk el, így fontos számunkra, hogy egy külső szakértő is megerősítette, hogy cégünk fizetésképtelenségi valószínűsége kiemelkedően alacsony.

 

Kamarai tanúsítvány – Korrekt Partner védjegy

Heves Megyei Kereskedelmi és Iparkamara felmérések alapján immár harmadik alkalommal Korrekt Partner  minősítéssel  jutalmazta cégünket az Agria-Forest Kft.-t.

Nagy megtiszteltetés cégünk számára, hogy a HKIK minősítésében a legjobbak között szerepelhetünk. Kiemelt figyelmet fordítunk arra, hogy a kereskedelemben tisztességesen járjunk el és fontos számunkra, hogy ezt a kamara is elismerte. A Korrekt Partneri elismeréssel ügyfeleink és szállítóink felé is tovább fokozzuk a bizalmat, mely egyre fontosabb a hosszú távú, stabil üzleti kapcsolatokban.

 

Opten-minősítés

Büszkék vagyunk, hogy cégünk beletartozik a magyarországi cégek csupán azon 13%-ába, aki rendelkezik az OPTEN Kft. kockázati besorolásának “A” kategóriájú minősítésével. Ez azt jelenti, hogy az üzleti élet egyik legmegbízhatóbb szereplője vagyunk, a velünk való üzleti kapcsolat kialakításának pénzügyi kockázata rendkívül alacsony.

 

 

 

Tisztességes Vállalkozás

A “Tisztességes Vállalkozás” tanúsítványt csak olyan vállalkozások érdemelhetik ki, melyek az ügyfelek visszajelzései alapján kifogástalan véleménnyel rendelkeznek a világhálón. 

Cégünk az interneten elhangzott vélemények alapján megkapta a 2023-as kiadású tanúsítványt.