KAPACITÁSBŐVÍTŐ BERUHÁZÁS AZ AGRIA-FOREST KFT.-NÉL

WINTER DUO MAX 610 CE kétfejes gyalugép

Széchenyi 2020 támogatás

A kedvezményezett neve: Agria-Forest Kft.
A projekt címe: Kapacitásbővítő beruházás az Agria-Forest Kft.-nél
A támogatási szerződés szerinti vissza nem térítendő támogatási összeg: 9 810 300 Ft
A támogatási szerződés szerinti vissza nem térítendő támogatás mértéke: 30%
A támogatási szerződés szerinti visszatérítendő támogatási összeg: 19 620 600 Ft
A támogatási szerződés szerinti visszatérítendő támogatás mértéke: 60%

A projekt tartalmának bemutatása:

Tevékenységünk fejlesztéséhez az alábbi eszközök beszerzésére volt szüksége társaságunknak:

1 db Hyundai 45D-9 dízel targonca
1 db WINTER DUO MAX 610 CE kétfejes gyalugép
1 db HC CPCD50-XXW58B targonca

 

 

Mindhárom gép beszerzése megtörtént. A számla kifizetésén és a gépek üzembe helyezésén szintén túl vagyunk. A projekt fizikai készültsége: 100%. A projekt pénzügyi készültsége: 100%. A kibővült eszközállomány segítségével vállalkozásunk több megrendelést tud teljesíteni. A több megrendelés növeli a Agria-Forest Kft. munkahelymegtartó képességét a magasabb árbevétel elérése által.

A gépek, eszközök beszerzésére azért volt szüksége vállalkozásunknak, mert az utóbbi évek építőipari konjunktúrája és a vele párhuzamosan megjelent munkaerőhiány megköveteli a magasabb fokú gépesítettséget. A kibővített eszközállománnyal társaságunk képes több megrendelést és rövidebb idő alatt elvégezni. Javul a költséghatékonyság, ennek folyományaképpen a gazdasági hatékonyságunk és erősödik a növekedési és foglalkoztatási potenciálunk egyaránt. A kötelezően megvalósítandó, önállóan nem támogatható tevékenységek között a nyilvánosság biztosítása szerepelt. Vállalkozásunk jövőbeni céljai között a jelenleg megkezdett út folytatása és az ügyfélkör szélesítése szerepel. A közbeszerzéseken való indulást is segíti a kibővített géppark, így a fejlesztés teljes mértékben illeszkedik a jövőbeli tervekhez, tökéletesen szolgálja cégünk stratégiáját.
A projekt befejezési dátuma: 2020.10.22

fa, gerenda, palló, szarufa, deszka, léc, luc, borovi, fenyő, bükk, tölgy, szélezetlen, építőfa, asztalos, gyalulás, gyalult deszka, impregnálás, megmunkálás, szárított, tömbösített, táblásított, falap, ajtófríz, ablakfríz, brikett, fabrikett, gyújtós, forgács, fűrészpor, füstölés, padló, bramac, OSB, lap, tetőléc, paradicsomkaró, fűrészelés, lambéria, hajópadló, rönkházprofil, faházelem, faházborító, kutyaól, kutyaház, keményfa, fűrészáru, fatelep, áztatás, csavar, sarokvas, faragasztó, vékonylazúr, teraszlazúr, milesi, purhab, faragasztó, folyékony dűbel, epoxy ragasztó, bochemit, favédelem, kiszállítás, vörösfenyő, teraszburkoló, ragasztott gerenda, pipaléc, parkettszegő, műszárított, lépcsőgyártás, küszöb, lépcső, munkalap, huzalszeg, szög, hullámlemez, zsindely, bitumenes zsindely, onduline,trapézlemez, cserepeslemez, tüzép, fakereskedés