Megnézem a webshopon

Masterplast TORONTO bitumenes zsindely

A tetőzsindely a lakóépületek fedésének piacán a legszélesebb körben használt tetőfedő anyag világszerte a kerámia cserepek után. Természetes szépsége mellett a tetőzsindely az előnyök széles választékát kínálja, háztulajdonosoknak, tetőfedőknek, építészeknek. 
A bitumenes zsindely kis súlya miatt javasolható a tetőfelújításoknál, mert ezeknél a tetők tartószerkezete korlátozott teherbírású lehet, nehezebb tetőfedés hordására esetleg nem alkalmas.
A tető tartószerkezetét szakemberrel  mindenképpen javasolt átvizsgáltatni.

A  bitumenes zsindelyt új tetők esetén is javasoljuk, de kizárólag kéthéjú, átszellőztetett hidegtetők fedésére célszerű alkalmazni. Családi ház és társasház építésénél, tetőfedésre a bitumenes zsindely alkalmazása, a kis súlya és a korszerű csomagolása miatt nagyon gazdaságos. A  zsindely a szélviharral szemben ellenálló,  hosszú élettartamot biztosító korszerű gyártási eljárással készül.

A  bitumenes zsindely  természetes anyagokból gyártott, szakszerű kivitelezéssel élettartama legalább 25-30 év.

A  bitumenes tetőzsindely elemek rögzítése szegezéssel történik. Az egyes bitumenes zsindelyek egymáshoz tapadása a lemezek önsúlyától és a napsugárzástól felmelegedett öntapadó felület megolvadásával következik be.

TORONTO öntapadó bitumenes zsindely

Anyaga: Üvegfátyol betétes, oxidált bitumenes zsindely; színes palaőrlemény fedőréteggel felül és teljes felületén öntapadó bitumen alul (4 – x- 2). A zsindely hátoldalán levő ? teljes felületű – PE fólia takarást az öntapadó bitumen felületről a zsindely beépítése előtt el kell távolítani! 
Választható formák: hódfarkú (24 db/csomag; ~3,85 m2) , téglány (20db/csomag; ~3,2 m2)
Választható színek: vörös, zöld, barna, antracit

A zsindely akcióinkon kívül, nagyobb mennyiség vásárlása esetén mindenképp kérje egyéni ajánlatunkat.

Bővebb információ a termékről a gyártó oldalán.Masterplast logo

Megnézem a webshopon

Vegye fel velünk a kapcsolatot, hívjon minket bizalommal!  

Telefon szám: +36/30-908-1863
Telefon szám: +36/70-633-0038
E-mail cím: info@egerfa.hu