Építkezik, felújít? 
Mi segítünk!

Kérdése van? Hívjon minket 

+36 36 431 138

+36 30 908 1863

Minőséget, minőségi alapanyagból

Folyamatosan törekszünk vevőink igényeihez igazodó faanyagok behozatalára. Nem csak kiváló minőségű anyagot kap tőlünk, hanem szakértői segítséget is nyújtunk, tanácsadással segítünk

Precíz megmunkálás, anyag előkészítés

Vállalunk méretre vágást, fűrészelést, gyalulást. Vagy válasszon készre munkált szárított faanyagaink közül: KVH-, BSH gerendák, Gyalult deszkák.

Biztosítjuk a szállítást, ha igény van rá

Nem kell tonnányi faanyagot tárolnia, mert mi egy-két nap alatt kiszállítjuk, amire szüksége van. A nálunk vásárolt árut másfél tonnáig kedvezményes áron kiszállítjuk. Kiszállítás Eger és környékére 45+ km körben is.

Vélemények rólunk

Segítségre van szüksége? Kérjük töltse ki az alábbi űrlapot, és kollégáink hamarosan felveszik önnel a kapcsolatot.

  Itt talál meg minket:

  Címünk

  3300, Eger, Tárkányi út 19.

  Telefon

  +36-30-908-1863
  +36-36-431-138

  Rólunk:

  Cégünk, az Agria-Forest Kft. 1998-ban alakult azzal az elsődleges céllal, hogy az ácsok és asztalosok részére folyamatos alapanyag ellátást biztosítson. Egerben a régi fűrészüzem helyén nyitottuk meg a Fabók-Fabót üzletünket.
  Minőségi munka csak minőségi alapanyagból várható el, ezért beszállítóink között olyanokat kerestünk melyek ezeket, a faanyagokat kínálják, akár szárítva is. Termékeink között megtalálható az orosz, ukrán, szlovák származású lucfenyő, borovi és vörösfenyő, hazai kivágású tölgy, bükk lombos fűrészáru, lambéria, hajópadló, gyalult termékek.
  Lambériából, hajópadlóból a régió legnagyobb választékával állunk a vevők rendelkezésére.

  A barkácsolni vágyók számára gyalult termékeket is forgalmazunk.
  6000 négyzetméteres telephelyünkön kínálunk alacsonyabb árkategóriájú faanyagokat is. Munkánkat egy 800-as álló szalagfűrész, egy körfűrész, sorozatvágó valamint egy kombinált gyalugép segíti. Ezek kihasználtsága folyamatos. A faanyagok minőségének megőrzését fedett tárolókkal biztosítjuk. A kisebb mennyiségű áruszállítást saját 1,6 t teherbírású Hyundai kisteherautóval, a nagyobb mennyiségűt pedig bérfuvarral oldjuk meg.

  Távlati célunk, hogy az eddig kivívott jó hírnevünket megőrizve a továbbiakban is az északi régió legmegbízhatóbb, széles áruválasztékával rendelkező faáruháza legyünk.

  Fabók-Fabót - © 2019