Tetőzsindely

A tetőzsindely a lakóépületek fedésének piacán a legszélesebb körben használt tetőfedő anyag világszerte a kerámia cserepek után. Természetes szépsége mellett a tetőzsindely az előnyök széles választékát kínálja, háztulajdonosoknak, tetőfedőknek, építészeknek.

A bitumenes zsindely kis súlya miatt javasolható a tetőfelújításoknál, mert ezeknél a tetők tartószerkezete korlátozott teherbírású lehet, nehezebb tetőfedés hordására esetleg nem alkalmas. A tető tartószerkezetét szakemberrel  mindenképpen javasolt átvizsgáltatni.

A  bitumenes zsindelyt új tetők esetén is javasoljuk, de kizárólag kéthéjú, átszellőztetett hidegtetők fedésére célszerű alkalmazni. Családi ház és társasház építésénél, tetőfedésre a bitumenes zsindely alkalmazása, a kis súlya és a korszerű csomagolása miatt nagyon gazdaságos. A  zsindely a szélviharral szemben ellenálló,  hosszú élettartamot biztosító korszerű gyártási eljárással készül.

A  bitumenes zsindely  természetes anyagokból gyártott, szakszerű kivitelezéssel élettartama legalább 25-30 év.

A  bitumenes tetőzsindely elemek rögzítése szegezéssel történik. Az egyes bitumenes zsindelyek egymáshoz tapadása a lemezek önsúlyától és a napsugárzástól felmelegedett öntapadó felület megolvadásával következik be.

A zsindely akcióinkon kívül, nagyobb mennyiség vásárlása esetén mindenképp kérje egyéni ajánlatunkat.

További információk…

Könyvjelzőkhöz Közvetlen link.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..