Onduline BFX lemez

Az ONDULINE BFX innovatív fémes felületű hidegen öntapadó lemez, melyet az Onduline kifejezetten alacsony hajlásszögű kerti tárolók teljesen aládeszkázott tetőszerkezetéhez fejlesztett ki.
Az ONDULINE BFX egyik felületén teljesen öntapadó ezért további rögzítés nem szükséges. Ez az új tetőfedő rendszer különösen erős, gyorsan, egyszerűen és tisztán felrakható. Mindössze a szilikon filmréteget kell eltávolítani miközben a tekercset az eresz vonalával párhuzamosan kitekerjük (felrakás előtt a tetőszerkezetet alaposan meg kell tisztítani) és további rögzítés nélkül felhelyezzük.
Mivel teljesen öntapadó, tökéletes vízzáróságot biztosít lapos tetők (>1°) esetén is. Garanciális időszak 10 év.
Az ONDULINE BFX a PVC és a szilikon kivételével szinte bármilyen felületre felrakható, fa, fém, bitumen és műanyag alátámasztásokra is javasolt.
Az új ONDULINE BFX hidegen öntapadó lemez rendkívül magas szakítószilárdságú, kiválóan ellenáll az UV sugaraknak és az időjárás viszontagságainak. Két elegáns színben kapható: terrakotta és szürke.

További információk…

Könyvjelzőkhöz Közvetlen link.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..